Меню сайту
Форма входу
Наше опитування
Яким видом бойового мистецтва займаєтесь?
Всього відповідей: 133
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог сайтов - 1S.IF.UA
Головна » 2010 » Серпень » 5 » Хортинг. Стисла характеристика правил змагань
08:50
Хортинг. Стисла характеристика правил змагань

1. Розділ "Хортинг" - основний двораундовий комплекс;
2. Розділ "Двобій" - правила першого раунду;
3. Розділ "Ногдаун" - правила другого раунду без боротьби;
4. Розділ "Форма" - демонстрація навчально-спортивних комплексів;
5. Розділ "Показовий виступ" - демонстрація техніки груповим виступом спортсменів;
6. Розділ "ММА HORTING" - правила Професійної Ліги Хортингу - World Horting Professional League (любительські змагання не проводяться).
  Двораундовий комплекс - основний розділ "Хортинг" проводиться у два раунди, які відрізняються за екіпікуванням та арсеналом прийомів. Перший обов'язковий раунд проводиться в шоломах (за бажанням), у 12-тиунцових рукавицях. Дозволяються удари ногами по ногах, руках, тулубу, голові. Дозволена боротьба в стійці і партері (в партері тільки продовження прийому зі стійки). Двобій спортсменів проходить у високому темпі з ударами руками в голову, короткочасними захватами рук, ніг, дозволені аби-які збиви суперника з ніг. Якщо не було явної переваги, ногдауну, нокауту, то cудді не мають права визначення переможця і призначається другий раунд комплексного двобою. Другий обов'язковий раунд проводиться без шолому і рукавиць, спортсменам дозволяється застосування фіксаторів на коліна, гомілковостопні суглоби, лікті за бажанням. Дозволені удари ногами у голову, тулуб, по ногах, по руках. Голими руками, кулаками дозволені удари у тулуб, по плечах, передпліччях, ногах. Дозволена боротьба в стійці і партері, захвати, кидки, борьові та задушливі прийоми і в стійці і у партері, утримання суперника на підлозі хорту (змагального майданчика) за шию, тулуб, кінцівки. Після другого раунду у жінок, юнаків та юніорів слідує обов'язкове визначення переможця. У дорослих у титульних двобоях, двобоях за третє або перше місце може призначатися третій виключний раунд - за поєднаними правилами першого і другого раунду (вільний змішаний ПРАЙД-раунд).
  Правила змагань з виду спорту Хортинг розроблені і діють на основі досвіду та напрацювань багатьох контактних видів одноборств, і є базовим документом комплексної програми спортивного виховання дітей та юнацтва, що займаються хортингом, яка грунтується на принципах прищеплення спортсменам здорового способу життя, прагнення досягти високих результатів українських спортсменів на міжнародних змаганнях, Чемпіонатах Європи, Світу, Олімпійських Іграх, постійного вдосконалення своїх фізичних можливостей з раннього дитячого віку до літнього віку людини. Тому в хортингу зазначені вікові групи людей, які взмозі змагатися між собою за певними коректними чітко наведеними правилами. Вагові категорії в змаганнях з хортину серед дорослих взмозі охопити всіх бажаючих спортсменів і демократично порівняти їх в двобої: жіночих - 8 (вісім) категорій, чоловічих - 9 (дев'ять) вагових категорій. Дані категорії існують і в змаганнях серед вікових груп ветеранів, а це означає що людині, яка бажає продовжити змагальне життя в хортингу, не треба додатково змінювати чи навмисно утримувати свою вагу після активного періоду виступів в змаганнях серед дорослих.
  В змаганнях серед дорослих, якщо не виявився переможець за основний час двораундового комплексного поєдинку, надається безтерміновий третій додатковий раунд, який проводиться до наявної переваги одного спортсмена над іншим.
  Змагання серед аби-яких вікових груп проводяться з дотриманням строгої спортивної дисципліни кожного представника команди, тренера, секунданта, судді, учасника, інших осіб, яких запрошено на змагання. Змагальні процедури супроводжуються "Правилами спортивного етикету хортингу", гідного доброзичливого поводження серед учасників заходу, що позитивно впливає на моральний клімат впродовж проведення змагання, допомагає батькам, які привели на тренування з хортингу своїх дітей та юнаків, виховувати в них крім сили та здоров'я, гарні загальнолюдські якості.

Переглядів: 4145 | Додав: horting | Теги: СПОРТ, combat sports, horting, martial arts, единоборства, хортинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Сайт в каталогах
Каталог сайтов Всего.RU виды спорта, спортивные клубы, интернет магазины, информационные издания, новости спорта
Единоборства Киев
Київ. Дошка оголошень Каталог сайтов Bi0 Украина-Сегодня: Каталог сайтов Единоборства
 
 
УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ХОРТИНГУ
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz